Coaching

Tijdens een coachtraject staat het ontwikkelen van zelfreflectie, zelfsturing en zelfmanagement centraal. Met behulp van zelfreflectie krijg je inzicht in wat maakt dat je nu doet wat je doet, en wat de effecten hiervan zijn. Je leert bewuster naar jezelf kijken en krijgt inzicht in de mogelijkheden die je hebt binnen jouw invloedssfeer om de gewenste verandering aan te brengen. Wanneer jij behoefte hebt aan verandering; misschien wil je meer balans, meer betekenis, meer succes. Of misschien wil je juist wel minder; minder stress, minder conflicten, minder problemen. Of lukt het je niet om de juiste keuzes te (durven) maken. In dit geval kan coaching ondersteuning bieden.

Loopbaancoaching

Heb je twijfels over je huidige baan of hoe je je loopbaan verder vorm wilt gaan geven? Ontdek dan eerst goed wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Teamcoaching

Teamcoaching zorgt voor een transformatie van de manier waarop elk individu aan het werk is en de manier waarop zij communiceren en samenwerken.

Werkgeluk

Werkgeluk is het hebben van werk waar je voldoening uithaalt, je geprikkeld wordt, je enthousiast van wordt en door wordt gemotiveerd.

Burn-out preventie

Het herstel van een burn-out kan maanden, soms zelfs jaren in beslag nemen. Het is daarom een goed idee om na te denken over preventie.

Outplacement

Outplacement geeft de juiste begeleiding om de draad weer op te pakken en met nieuwe energie en doelgericht op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact

Onze coaches zijn aangesloten bij de NOBCO