Coaching

Tijdens een coachtraject staat het ontwikkelen van zelfreflectie, zelfsturing en zelfmanagement centraal. Met behulp van zelfreflectie krijg je inzicht in wat maakt dat je nu doet wat je doet, en wat de effecten hiervan zijn. Je leert bewuster naar jezelf kijken en krijgt inzicht in de mogelijkheden die je hebt binnen jouw invloedssfeer om de gewenste verandering aan te brengen. Wanneer jij behoefte hebt aan verandering; misschien wil je meer balans, meer betekenis, meer succes. Of misschien wil je juist wel minder; minder stress, minder conflicten, minder problemen. Of lukt het je niet om de juiste keuzes te (durven) maken. In dit geval kan coaching ondersteuning bieden.

Onze coaches zijn aangesloten bij de NOBCO

Loopbaancoaching

Heb je twijfels over je huidige baan of hoe je je loopbaan verder vorm wilt gaan geven? Ontdek dan eerst goed wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Teamcoaching

Teamcoaching zorgt voor een transformatie van de manier waarop elk individu aan het werk is en de manier waarop zij communiceren en samenwerken.

Werkgeluk

Werkgeluk is het hebben van werk waar je voldoening uithaalt, je geprikkeld wordt, je enthousiast van wordt en door wordt gemotiveerd.

Burn-out preventie

Het herstel van een burn-out kan maanden, soms zelfs jaren in beslag nemen. Het is daarom een goed idee om na te denken over preventie.

Outplacement

Outplacement geeft de juiste begeleiding om de draad weer op te pakken en met nieuwe energie en doelgericht op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

Leiderschapsontwikkeling

Beginnende leiders kunnen onzeker zijn, met ineffectieve communicatie als gevolg. Een onafhankelijke sparringpartner kan helpen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact

Referenties

"Susanne was mijn coach en ik heb door haar diepere inzichten en ideeën ontdekt over mijn carrière en mijn persoonlijkheid . Ze geeft naast zakelijk coaching ook creatieve nieuwe inzichten om je te laten groeien op persoonlijk vlak."

Blagovest Petkov

“Ik was door het vele solliciteren een beetje de weg kwijt in wat voor mij de juiste weg is.
Ik heb daarom een aantal gesprekken gehad met Susanne en voelde me erg op me gemak. Door middel van een creatieve methode kwamen we tot inzichten die me de bevestiging gaven dat de richting waarin ik werk zocht, de juiste is voor mij op dit moment in mijn leven. Maar we hebben ook de toekomst perspectieven bekeken en een plan van aanpak gemaakt om aan mijn persoonlijke doelstellingen te werken.

Door dit traject heb ik meer rust gekregen. En bevestiging van mijn kwaliteiten en valkuilen. Inmiddels heb ik nieuw werk dus het was een geslaagd traject voor mij.”

Anne de Werd