Heike Wilfling

Mijn naam is Heike, van oorsprong Duits, maar ik heb in mijn leven al in verschillende landen gewoond en gewerkt, waaronder Duitsland, Zwitserland en Nederland. Dit heeft mij op zowel persoonlijk als zakelijk vlak uitgedaagd, maar vooral mooie ervaringen gebracht. Nu 10 jaar geleden ben ik met mijn gezin in Eindhoven gaan wonen.

Passie voor menselijk gedrag

Al snel ontdekte ik tijdens de stages van mijn studie in Business Administration, dat één onderdeel mij het meest aansprak: Human Resources. Daar voelde ik me helemaal thuis! Waarom?

Het HR vak heeft zoveel interessante facetten, de mensen, organisatorisch, juridisch etc. Het werken met mensen sprak me het allermeest aan. De samenwerking tussen verschillende persoonlijkheden, hiërarchieën, functies en culturen; menselijk gedrag is onvoorspelbaar en dat maakt iedere dag uitdagend en leuk.

Ik heb mezelf als HR Business Partner heel breed kunnen ontwikkelen en heb met verschillende facetten te maken gehad, waarbij ik mensen mocht adviseren en begeleiden in verschillende fasen van hun arbeidsleven; het eerste sollicitatiegesprek, hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, de begeleiding bij een promotie, tot en met het einde van een dienstverband; in goede en minder goede tijden!

Als coach is het mijn doel, teams en individuen met uitdagende situaties te helpen om op eigen kracht zich te ontwikkelen, zodat zij (weer) werkgeluk ervaren in plaats van frustraties en stress. Want soms heb je iemand nodig, die je de kans geeft om in alle vertrouwelijkheid je verhaal te vertellen, iemand die je helpt situaties eens vanuit een andere hoek te bekijken en je daarbij ook spiegelt in je eigen gedrag. Meer bewustwording en inzicht in jezelf en het gedrag van anderen, helpen je daarbij om weer met vertrouwen vooruit te kunnen.

Passie voor de industrie

Ik ben werkzaam geweest bij onder andere ABB, ALSTOM en Advantech, een industriële omgeving waar echt waar mijn hart ligt en ik al meer dan 20 jaar werkzaam in ben.

Younited People

Ik had altijd de droom om voor mezelf te gaan werken, maar eerlijk is eerlijk, samen is het toch leuker. Hoe fijn was het dan ook, toen de mogelijkheid voorbijkwam om met Susanne, een oud-collega, als partner te gaan samenwerken! We delen de passie voor de industrie en mensen en vullen elkaar perfect aan door onze verschillende kwaliteiten en ervaringen.

Waar we ooit begonnen met Recruitment binnen de Industriële Automatisering, zijn we vrij snel onze focus en dienstverlening gaan uitbreiden en inmiddels hebben we samen al veel mooie uitdagende projecten succesvol weten te maken met de inzet van Organisatieadvies, Teamontwikkeling en Individuele Coaching.

Hierdoor heb ik de mogelijkheid om mijn passie en mijn werk te combineren en dat zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. En dat is waar je het allemaal voor doet, toch?

Ben je benieuwd hoe ik jou persoonlijk, of jullie als organisatie verder kan helpen? Voel je welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen.