Over ons

De drijvende krachten achter Younited People zijn Susanne van de Langenberg en Heike Wilfling. Zij hebben meer dan 18 jaar (internationale) ervaring in Human Resources, People Development en Talent Acquisition binnen de Industriële Automatisering industrie.

Beiden hebben ze een grote fascinatie voor het gedrag van individuen en teams. Daarom besloten ze hun krachten te bundelen, om te werken aan het ontwikkelen van organisaties, op individueel en op teamniveau; prestaties verbeteren en sterke punten benutten, zodat op een consistente manier zo effectief en efficiënt mogelijk (samen)gewerkt kan worden.

Susanne van de Langenberg

Organisatieadviseur, Talent Manager en Coach

Heike Wilfling

Organisatieadviseur, Talent Manager en Coach

Missie en Visie

Ons doel is om organisaties en mensen naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door “samen” te werken aan organisatie-, team- en talentontwikkeling.

Door deze aspecten te combineren kunnen we individuen en teams optimaal op elkaar afstemmen. En organisatiedoelstellingen, succesvolle gedragingen en persoonlijke ambities met elkaar verbinden.

Zo ontwikkelen we de juiste talenten voor de toekomst en zorgen we dat zowel mens als organisatie het beste uit zichzelf haalt.

Onze Kernwaarden

Aandacht
Integriteit
Verbinding
Resultaat
Kwaliteit
Ontwikkeling
Passie