Over ons

De drijvende krachten achter Younited People zijn Heike Wilfling en Susanne van de Langenberg. Met meer dan 18 jaar (internationale) ervaring binnen Human Resources, zijn zij een betrouwbare HR business partner bij de begeleiding, advisering en uitvoering van verschillende onderwerpen, zowel strategisch, tactisch of op operationeel niveau.

Susanne van de Langenberg

Talent Manager en Coach

Heike Wilfling

Talent Manager

Missie, Visie en Strategie

Ons doel is om organisaties en mensen naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door te focussen op (HR) Strategie, Teams en Individuen. Wij werken met 4 expert labels;

  • Strategy people; strategie en doelstellingen
  • Teams;  teamontwikkeling
  • Grow your talent; persoonlijke ontwikkeling
  • Younited Recruitment; werving & selectie diensten

Door deze labels te combineren kunnen we mensen en teams optimaal op elkaar afstemmen. En organisatiedoelstellingen, succesvolle gedragingen en persoonlijke ambities verbinden. Zo ontwikkelen we de juiste talenten en zorgen we dat zowel mensen als organisaties het beste uit zichzelf halen.

Younited People

De naam Younited People bestaat uit de kernwoorden; You, United en People. Deze naam is voor ons allesomvattend. United People staat voor het samenbrengen van individuen. United People staat voor je krachten bundelen en als een team elkaar versterken. United People is het samenwerken van mensen en organisaties. United People is samen ZIJN.

Om te kunnen ZIJN, is het essentieel dat JIJ als individu daar staat waar jij met jouw persoonlijke kwaliteiten het beste tot je recht komt. Daarom hebben wij het woord YOU geïntegreerd in het woord United People om deze naam nog meer kracht bij te zetten en op de voorgrond te plaatsen dat jij, dus YOU voorop staat in alles wat wij doen.

Andere waarden die voor ons ook essentieel zijn:

Aandacht
Integriteit
Verbinding
Resultaat
Kwaliteit
Ontwikkeling
Passie