Teamontwikkeling

Hoe realiseer je optimale inzet van het talent in jouw team? Hoe transformeer je deze groep individuen, naar een high performing team? Younited People begeleid organisaties bij het ontwikkelen van hun (potentieel) talent. Mensen veranderen hun gedrag niet, alleen maar omdat iemand hen vertelt dat ze dat moeten doen. Er is een transformatie noodzakelijk van de perceptie, hoe te werken met het team en de toekomst. Alleen dan kunnen nieuwe manieren van werken een fundament gaan vormen, om de prestaties van het team te laten groeien.

Teamanalyse

Met behulp van onze psychometrische assessments en oplossingen krijg je beter inzicht in hoe je team zich gedraagt. Hierdoor creëer je een begripvolle omgeving en faciliteer je een effectieve samenwerking in teamverband, waar alle teamleden zich prettig bij voelen.

Teamcoaching

Team Coaching zorgt voor een transformatie van de manier waarop elk individu aan het werk is en de manier waarop zij communiceren en samenwerken. Het resultaat is een hogere individuele productiviteit en betere teamprestaties – resultaten die vóór het coachtraject ondenkbaar waren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact