Specialist in human resources

Younited People is geen gewoon intermediair. Met meer dan 18 jaar ervaring binnen Human Resources zijn wij dé specialist in werving en selectie van vaste en interim HR-professionals. Daarnaast bieden we talent development programma’s en loopbaancoaching. Onze talent managers hebben zelf jarenlang HR-functies vervuld en begrijpen daarom als geen ander de essentiële behoeftes van deze rol.

Expert in menselijk gedrag

Younited People kijkt verder dan opleiding en ervaring. Verder dan functieomschrijvingen. Succes is in de eerste plaats afhankelijk van menselijk gedrag. Als intermediair hebben wij ons daar volledig op toegelegd. Onze consultants hebben een achtergrond in (loopbaan)coaching. Assessments vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Sterk in teamoptimalisatie

In de kern verbinden we persoonlijke ambities, succesvolle gedragingen en organisatiedoelstellingen. Zo ontwikkelen we de juiste talenten en zorgen we ervoor dat zowel mens als organisatie het beste uit zichzelf kan halen. Als we nieuwe talenten selecteren, kijken we niet alleen naar het individu. We kijken ook naar het team als geheel, de aanwezige groepsdynamiek, ambities, sterktes en gedragspatronen. We zorgen dat nieuwe werknemers naadloos in bestaande teams passen. Alleen zo bereiken we ons uiteindelijk doel: talenten en organisaties transformeren naar een hoger niveau.

“In de kern verbinden we persoonlijke ambities, succesvolle gedragingen en organisatiedoelstellingen. Zo ontwikkelen we de juiste talenten en zorgen we ervoor dat zowel mens als organisatie het beste uit zichzelf kan halen.”

– Susanne van de Langenberg –